Tallinn sai kahe uue naabrivalve sektori võrra rikkamaks

17.03.2012

Eile, 15. märtsil moodustati Tallinnas kaks uut naabrivalve sektorit. Esimene loodi Põhja-Tallinna, teine Nõmme linnaossa.

Kaluri sektor on jätkuks Põhja-Tallinna linnaosas tegutseva Professorite Küla seltsi initsiatiivil aasta alguses loodud Süsta naabrivalve sektorile. Uus sektor hõlmab 13 kodu Kaluri ja kaks kodu Süsta tänavalt. Sektori vanemaks valiti Kaarel Kitsemets. „Meil on piirkond juba Professorite Küla seltsi koosolekutel ära jaotatud, mina sain siis Kaluri tänava sektorivanemaks. Naabritega  liitumise osas probleeme polnud, kõik oli iseenesest mõistetav,“ rääkis Kitsemets. „Süsta tänava sektor jõudis registreerimisel lihtsalt meist ette, kuid ilmselt tuleb siit Kopli poolsaarelt sektoreid veelgi.“

Nõmme linnaossa lisandunud Tammiku sektor on järjekorras juba 28. naabrivalve sektor selles piirkonnas. Sektori moodustavad kokku 22 kodu Tammepärja, Tammiku ja Õhtu tänavalt. Sektorivanema Imbi Meistri sõnutsi oli sektori loomine peamiseks eesmärgiks naabritega tutvumine ja hõlpsam kontaktide vahetamine. „Kunagi ei tea, mis võib juhtuda seepärast on hea ja kindel tunne, kui tead, et võid naabrile loota,“ ütles Meister.
 
Lisainfo:
Indrek Randma
Eesti Naabrivalve tegevjuht
51 36 630
 
Uudise koostas:
Ivar Oja
Eesti Naabrivalve Tartumaa arendus- ja avalike suhete juht
53 476 236