\"Hea naaber\" konkursi võitja on perekond Leinberg Kehtnast

17.05.2010

Laupäeval kuulutas Eesti Naabrivalve ühing välja "Hea naabri" konkursi võitja. Žürii oli raske valiku ees, kuna kõik 84 kandidaati olid väga head naabrid, kelle seast parima välja valimine oli väga raske ülesanne.
Esikohale tuli väga tihedas konkurentsis perekond Leinberg Ingliste külast Kehtna vallast. Kuna perenaisel oli nädalavahetusel sünnipäev, pidas ta sellise tiitli saamist parimaks sünnipäevakingiks, mida võib soovida! Lisaks kulub neile marjaks ära ka AS G4S Eesti poolt välja pandud peaauhind.
Aianduskeskuse Ceres kinkekaardi saab perekond Koppel Tabasalust, tubli ja abivalmis paar, kes kogu tänavale positiivsust ja rõõmsat meelt on andnud.
Lisaks tunnustas Päästeamet kahte konkursile esitatud naabrit: perekond Helk Oravalt ja Aigi Orav Tallinnast Kalamajast, neile saadetakse tulukustutusvahendite komplektid (kustuti, tuletekk, suitsuandur jms).
ERGO Kindlustus valis ka välja oma lemmikud: Peedu Raudvassar Vastseliinast, perekond Schasmin Võsult ja Aigi Orav Kalamajast.
Eesti Naabrivalve ühingu auhinna saab Tatjana Mošnikova Tallinnast. Auhindu, mida välja saime anda, oli veel mitmeid, nendest teeme ülevaate uuel nädalal oma kodulehel.
 
Konkursi idee ja korraldus tuli Eesti Naabrivalve ühingult, mis tähistas laupäeval oma kümnendat tegevusaastat.
Kümne aasta jooksul on Eestis naabrivalvega liitunud 10786 majapidamist ja loodud 460 naabrivalve sektorit.
Uuringud näitavad, et ligi 80% naabrivalve liikmetest tunnevad turvatunde suurenemist ja kuritegevuse vähenemist peale naabrivalvega liitumist.
MTÜ Eesti Naabrivalve asutati 5. Mail 2000.a
 
 
Lisainformatsioon
Tarmo Vaik
MTÜ Eesti Naabrivalve
juhatuse esimees
53446710