Viimsi turvalisuspäeval allkirjastatakse Heldri tee naabrivalve koostööleping

29.08.2009

Laupäeval, 29.augustil toimuval Viimsi turvalisuspäeval allkirjastatakse ka Heldri tee naabrivalve sektori koostööleping. Tegemist on kolmeteistkümnenda naabrivalve piirkonnaga Viimsis, kogu Eestit arvestades on loodav sektor 401.
Suurenev mure turvalisuse pärast on pannud elanikud mõtlema, kuidas ise oma kodu ja ümbruse turvalisust suurendada saab ja nii on jõutud naabrivalvega liitumiseni. Ka Heldri tee elanikud on otsustanud ühiselt tegutseda turvalisuse suurenemise nimel.
Heldri tee naabrivalve lepingule kirjutavad alla elanike esindajana naabrivalve sektori vanem Rocco Ots, Viimsi vallavanem Haldo Oravas, Põhja Politseiprefektuuri Ida Politseiosakonna esindajana ülemkomissar Tarvo Ingerainen ning Tiina Ristmäe, kes esindab Eesti Naabrivalve ühingut.
MTÜ Eesti Naabrivalve on kodanikualgatusena 2000 aastal tegevust alustanud organisatsioon, mis ühendab oma kodukoha turvalisusest hoolivaid inimesi. Kõigil huvilistel üle Eesti on võimalik naabrivalve liikumisega ühineda, võttes MTÜ Eesti Naabrivalvega ühendust telefonil   5136630 või e-posti aadressil info@naabrivalve.ee.
 
Lisainformatsiooni Viimsi turvalisuspäeva kohta saab www.viimsivald.ee  
 
Teate edastas:
Tiina Ristmäe
MTÜ Eesti Naabrivalve
Tegevjuht
Telefon: 51 36 630