Tegevust alustab esimene naabrivalve sektor Sõmerpalu vallas

23.06.2009

Avaliku korra rikkumised, suvised ATVdega kihutajad ning lisaks vargused taludest olid ajendiks, et Mäeküla elanikud otsustasid naabrivalvega liituda. 26.juunil allkirjastataksegi Sõmerpalu Vallavalitsuses Mäeküla naabrivalve leping, mis on ametlikuks alguseks esimesele naabrivalve piirkonnale Sõmerpalus.
26.06. kell 15.00 kohtuvad Sõmerpalu Vallavalitsuses naabrivalve lepingu allkirjastamiseks Mäeküla naabrivalve sektori vanem Jaak Teppo, Sõmerpalu vallavanem Kalmer Kongo, Lõuna Politseiprefektuuri Võru politseijaoskonna vanemkomissar Tauno Klaar ning Eesti Naabrivalve tegevjuht Tiina Ristmäe. Tegemist on teise naabrivalve sektoriga Võru maakonnas.
Mäeküla naabrivalve sektoris on 17 liiget ning kodud asuvad üksteisest võrdlemisi kaugel. Seega on eriti oluline, et elanikud üksteist tunneksid ja vajadusel omavahel suhelda saaksid.
Käesoleval aastal on tegevust alustanud 32 uut naabrivalve piirkonda, kaasates üle poole tuhande perekonna kogu Eestist. Naabrivalve kohta saab lisainformatsiooni www.naabrivalve.ee
 
Lisainformatsioon:
Tiina Ristmäe
MTÜ Eesti Naabrivalve
Tegevjuht
Telefon: 5136630