Infot naabrivalvest!

07.07.2008

Tere head naabrivalve liikmed ja huvilised!
Otsustasime, et võiksime oma mõtteid ja emotsioone seoses naabrivalve tööga ka laiemalt jagada. Uudiskiri ei olnud selleks kõige sobivam vorm, koduleht samuti mitte. Seega ühinesime blogi-pidajate kogukonnaga!
Naabrivalve blogi ei ole ainult ühingu töötajate mõtteavalduste koht, sinna on oodatud teie kõigi kommentaarid-ideed, aga kindlasti ka pikemad postitused mõnel teie jaoks olulisel teemal. Malle Karjatse Paasiku sektorist on juba algust teinud, aitäh Mallele ja ootame tema eeskuju järgijaid. Kui teil on huvi mõne teema postitamiseks, võtke palun minuga ühendust!
Ja nüüd siis link meie blogile http://eesti-naabrivalve.blogspot.com/
Kasutame usinasti ka teisi Interneti tasuta võimalusi, ühingu pilte saab nüüd ja edaspidi vaadata http://nagi.ee/photos/naabrivalve/sets/106133

Veidi ka meie suvistest tööplaanidest. Augustis esitame Kodanikuühiskonna Sihtkapitalile projekti, mille eesmärgiks on jätkata maakondlike projektijuhtide töölevõtmist, selle läbi paraneks ka ühingu suutlikkus tegevust laiendada ja arendada. Avatud Eesti Fondi toetusel alustasid juunis tööd projektijuhid Lääne-Virumaal ja Raplamaal, ERGO Kindlustuse sponsorlusel töötab meie projektijuht Ida-Virumaal. Viljandi, Tallinna, Harjumaa projektijuhid töötavad kohaliku omavalitsuse toetuse baasil. 
Augustis toimub ka ühingu töötajate korraline kokkusaamine, kus analüüsime tehtut ja planeerime uut! Jooksvalt tegeleme uue koduleheküljega, kujunduslik pool jääb suures osas samas, aga sisu vaatame üle ja kindlasti kaasajastame vene ja inglise keelset osa. Vastavalt käesoleva aasta üldkoosoleku otsusele analüüsime sektorite suuruseid ja teeme ülevaate erinevate piirkondade liikmemaksude laekumise kohta. Seda infot on vaja küll alles 2008 kevadeks, aga suvine rahulikum aeg annab võimaluse selle suuremahulise töö tegemiseks.

Turvalist suve jätku!

Tiina Ristmäe
MTÜ Eesti Naabrivalve
Tegevjuht
Tel.: 6522522; 5136630